WAAROM CURAÇAO

 

Curaçao is sinds 10-10-10 een zelfstandig land binnen het Koninkrijk der Nederlanden en heeft net als Nederland een democratisch gekozen parlement. 

Het juridisch systeem is onafhankelijk, van hoge kwaliteit en vormt een integraal deel onder het Koninkrijk der Nederlanden. Hiermee wordt een uitstekend rechtssysteem gegarandeerd.

Met een lange traditie als internationaal kenniscentrum met betrekking tot zaken doen met Noord, Midden- en Zuid Amerika biedt Curaçao servicemogelijkheden als hub naar een miljard mensen. Daarbij kan de diepzeehaven van Willemstad niet onvermeld blijven als een haven in een gebied vrij van orkanen. Met een containerterminal en droogdok zorgt dit voor een fantastische verbinding tussen Europa en de Amerika’s. 

Natuurlijk moeten we in de verbindingen de luchthaven Hato niet vergeten. Dagelijks zijn er vluchten uitgaand en inkomend van en naar Nederland en zijn er rechtstreekse vluchten van en naar Amerika, Colombia, Panama, Suriname, Cuba, etc.

Dat toerisme een grote rol speelt in paradijselijk Curaçao is duidelijk. Ook daar liggen prachtige mogelijkheden voor het Nederlandse bedrijfsleven. Het toerisme vanuit Europa, Amerika en Latijns Amerika en het aantal cruisepassagiers trekt enorm aan.

Met een uitstekende ICT infrastructuur, goed opgeleid personeel en een prettig belastingstelsel zijn bedrijven die willen investeren verzekerd van winnende mogelijkheden.

Curaçao ontdekken is er van gaan houden. Ja, dushi Kòrsou is zon, zee, en paradijselijke stranden. Echter, het is zoveel meer. 

Het is een kans om samen met de talentvolle gemeenschap van Curaçao zakelijk winnaar te worden!

 

OVERIG

Tijdsverschil 5 uur vroeger
Valuta 100 Antiliaanse gulden is ca. 50,50 euro. 
100 euro is ca. 198 Antiliaanse gulden. Bron: wisselkoers.nl